🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до У нас

Уникална изложба на редки породи котки - 17 и 18 май

Невероятната изложба ще се проведе на 17 и 18 май в Paradise Center (гр.София) на 1 етаж, където ще бъдат показани около 40 любимеца.

Най - голямата атракия ще бъде породата дългокрак Манчкин с клепнали уши. 40-те котки от различни страни ще се състезават помежду си и победителят ще бъде избран от публиката. Наградата ще бъде голяма купа.

Очакваната атракция на изложбата, дългокракият манчкин - е "брат" на манчкина и "първи братовчед" на шотландския фолд. В основата на породата Манчкин стои естествена мутация.

Отличителната им черта са късите крайници, които не затрудняват движението им. Специалният екземпляр от тази порода, който ще бъде показан на изложбата е с различни очи - рядко срещана черта за породата.

Интересни участници, които ще бъдат показани на изложбата са още: "Набиско": най - големият сиамска котка и други.

"При организирането на изложбите в България залагаме на все по-екзотични и редки породи, защото сред родната публика има истински ценители. Именно поради този факт и с цел да предоставим достъп до тези уникални котки на всички любители на котки в цялата страна ще излъчваме изложбата онлайн. Всеки, който желае може да наблюдава събитието и да бъде с нас като посети сайта ни www.wca.bg",

сподели Гундарс Наглис, президент на WCANIKABULGARIA, който е организатор на изложбите по системата на WCA, признаваща най - много нови и екзотични породи в света.

Вход:

  • деца до 7 години - безплатно
  • деца до 14 години и пенсионери - 3 лв.
  • възрастни - 5 лв.

Билетите се предоставят на място!

***

*Вижте победителите: ТУК

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...