🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до По света

Учени откриват необичайно приложение на котките

За специалистите по котки и широка гама от научни работници отдавна е известно, че котките допринасят изключително много за положителните емоции у стопаните си.

Тези животни имат способността да лекуват много болести и да помагат ефективно в борбата с хроничния стрес и депресията.

 Ето защо учени решават да проверят на практика това, за което могат да бъдат полезни котките.

Оказва се, че доказателството е много просто. Собствениците на котки изпитват радост и усещат мир от съвместния си живот с котката. Тези емоции безспорно намаляват психическото напрежение и нормализират функционирането на всички органи и системи в организма. Това означава, че котките действат като истинска панацея!

Лекарите установяват, че котките могат бързо и успешно да помогнат при лечението на заболявания като инсулт, инфаркт, артрит и атеросклероза. При това, техният метод на терапия е напълно безболезнен за самите животни.

Така че спокойно може да си отглеждате котка, за да бъдете здрави! Това съветват и медиците.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

5.
Най прекрасното нещо е любяща котка.
4. марго
Те,космите,пикнята и микробите ги има и по хората,дори много по-вече от животните,има нечистоплътни и с лоша хигиена хора. Котките лекуват душата ,усещат къде те боли,пазят къщата от лоша енергия....Прекрасни са!
3. Lili Dimitrova
А па па па за нищо на света ,косми ,пикня , микроби не ми препорачваите такива глупости!!!!
2. Shenay Mehmedova
Naistina e vyarno, te sa lek za dushata...
1. Илия Иванов
Да
Виж още отзиви
Коментирай
loading...