🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до По света

Човек рискува живота си, за да спаси давеща се мечка

Действието на тази невероятна история се развива във Флорида.

В двора на къщата си хора забелязват скитаща се мечка и се обаждат на полицията. Тогава служителите на реда решават да упоят животното и да го отведат обратно към резервата, но планът им се обърква ...

В такива случаи обикновено животното се упоява чрез изстрелване на доза приспивателно средство, след което се откарва далеч във вътрешността на гората.

Но в случая нещо изплашва мечката и тя се затичва към океана. Плувайки все по - надълбоко, тя постепенно изпада в безсъзнание и започва да потъва.

В този момент Адам Уорвик, биолог в Организацията за защита на природата, решава да действа незабавно.

"Взех това решение мигновено. Когато видях животното да потъва напълно безпомощно, адреналинът в кръвта ми се повиши!", казва Адам.

Той можеше да бъде сериозно ранен от едрия бозайник, но мечката е толкова изтощена, че не успява дори да движи крайниците си. Адам разбира, че трябва да действа бързо. Той спокойно хваща мечката за кожата и се опитва да я държи над нивото на водата.

Колкото и да му е трудно да измъкне от водата многократно по - тежката от него мечка, той не се отказва и в крайна сметка успява да спаси защитеното животно, рискувайки собствения си живот.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

4. Дори
Много хубав сайт!
3. Ани
Браво,страхотна новина!
2. Анонимен
bravys :)))))
1. Анонимен
bravo
Виж още отзиви
Коментирай
loading...