Могат ли кучето/котката да спят в леглото ви?

Могат ли кучето/котката да спят в леглото ви?

В много домове дебата за това дали да се допускат домашните любимци на леглото отдавна е приключил и то в полза на домашните любимци.

Доказателството за това може да се намери на пазара, който е пълен с всевъзможни аксесоари, които да помагат на котките и кучетата да спят в леглото ви и да го пазят по - чисто.

Тази тенденция обаче не се спазва от всички. Според много хора допускането на домашните любимци до леглото е една от причините за това много хора да имат проблеми със съня.

Ако имате проблеми със съня може би е добре да помислите за това да осигурите легълце на домашния си любимец и да оставете леглото само за себе си.

Къде трябва да спи кучетоАко страдате от алергии или домашния ви любимец има поведенчески проблеми също е добре да не му давате да спи в леглото ви.

В останалите случаи няма проблеми да споделите леглото си с любимото четириного стига и на вас и на него да ви е комфортно и да имате достатъчно място.

5.0, 2 гласа
прегледи 12098

Препоръчани продукти

Коментари за Могат ли кучето/котката да спят в леглото ви?

 1. 1.

  А ако започне да ме хапе

 2. 2.

  До 1. - в такъв случай сами може да си направите извода колко "силна" е връзката ви с кучето и дали въобще е безопасно да стои заедно с вас!

 3. 3.

  Не бива и да се пренебрегва и това,че всяка минута на кучето ви в леглото отслабва лидерската ви позиция и хапването няма да е единственият ви проблем.

 4. 4.

  Ne mi beshe hich daje konfortno da spq s nego,no tolkova go obichah,che pochti nisto ne mu otkazvah!ne znam,no na mene nisto mo nqmashe ot sujitelstvoto ni,na nego..susto!

Подобни статии

Как да изкъпем котката?

Как да изкъпем котката?

Преди да започнете да къпете котката си трябва да сте наясно, че е най - добре да направите това по ...